شوت سیب زمینی با جا پاکتی

شوت سیب زمینی با جا پاکتی

شوت سیب زمینی

طرح تولید و اجرای شوت سیب زمینی فست فود از استنلس استیل ۳۰۴ در گنجایش های متفاوت
شوت سیب زمینی همراه با المنت
اندازه این دستگاه بنا به سفارش شما طراحی می شود
اندازه استاندارد شوت سیب زمینی : طول=۷۰ , عرض=۵۰ , ارتفاع=۷۵ سانتی متر

شوتینگ سیب زمینی

شوتینگ سیب زمینی

شوت سیب زمینی یا گرمخانه استیل دارای دو سینی مخصوص نگهداری سیب زمینی ، پیراشکی و ساندویچ
دارای انباری سیب زمینی
به همراه محل انباشت روغن
دارای جای پاکت سیب زمینی

سیب زمینی سرخ کرده

شوت سیب زمینی برای نگهداری و تازه ماندن سیب زمینی در فست فودها استفاده می شود
نحوه تحویل : تحویل در محل, تحویل از انبار, ارسال پستی, ارسال با پیک
محصول شوتینگ سیب زمینی شرکت آرمان مهام دارای یکسال گارانتی با قیمت بسیار مناسب به مشتریان گرامی ارائه می شود.

سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی است که آن را به شکل نوارهای باریک برش زده و در روغن داغ سرخ نموده اند. سیب زمینی سرخ کرده با چیپس سیب زمینی کاملاً فرق دارد (اگرچه در کشورهای انگلستان و ایرلند، به سیب زمینی سرخ کرده چیپس اطلاق می شود). معمولاً در کنار انواع ساندویچ، مخصوصاً همبرگر، سیب زمینی سرخ کرده حتماً حضور دارد.

روش تهیه ی سیب زمینی بدین شکل را اولین بار مردمان بلژیک و فرانسه اختراع نمودند، یعنی سیب زمینی ها را دو دفعه سرخ می نمایند و بین این دو دفعه، وقفه کوچکی وجود دارد.

برخی گفته اند که آلمانی ها اولین بار این غذا را اختراع نمودند، اما بعدها به دلیل مسائل سیاسی یا تاریخی، این امر نادیده انگاشته شد و ابداع سیب زمینی سرخ کرده را به مردمان بلژیک و فرانسه نسبت دادند. اما نظریه ای هم وجود دارد که بیان می کند اولین بار در جنگ جهانی دوم، سربازان آمریکایی مستقر در فرانسه این خوراک را مصرف نمودند. البته شواهد تاریخی نشان می دهد که سربازان آمریکایی اولین بار این غذا را در قسمتی از خاک بلژیک خوردند؛ اما به اشتباه فکر کردند که آنجا بخشی از خاک فرانسه بوده است. پس به همین دلیل است که این خوراک، یکی از خوراک های ملی کشور بلژیک محسوب می شود.

سیب زمینی سرخ کرده انواع متفاوتی دارد، ضخامت سیب زمینی از تکه های کلفت تا تکه هایی به باریکی بند کفش متفاوت است. مدل های موج دار و حلقه شده آن هم موجود است. همچنین می توان روی سیب زمینی سرخ کرده نان خرد شده و ادویه جات پاشید و یا تکه های کلفت آن را (معمولاً به همراه پوست) داخل روغن سرخ نمود که به استیک سیب زمینی معروفند.

در کشورهای استرالیا، زلاندنو و آفریقای جنوبی، هم برای سیب زمینی سرخ کرده و هم برای چیپس سیب زمینی از واژه چیپس استفاده می کنند.

سه روش برای تهیه ی سیب زمینی سرخ کرده

  1.  در تهیه ی سیب زمینی سرخ کرده در خانه، سیب زمینی ها را با استفاده از چاقو برش زده و در روغنی که از قبل داغ شده، تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد حرارت می دهند تا این که سیب زمینی ها کاملاً طلایی و برشته شوند. سیب زمینی ها را تنها یک دفعه داخل روغن سرخ می کنند (نه مثل بلژیکی ها که سیب زمینی را دو دفعه سرخ می نمایند).
  2.  در رستوران هایی که سیب زمینی سرخ کرده ی آنها معروف است، طرز تهیه ی سیب زمینی چنین است: سیب زمینی برای سرخ شدن باید دو مرحله را طی کند، در مرحله اول، سیب زمینی را در دمای ۱۷۷ درجه سانتی گراد تا حدی حرارت می دهند که سیب زمینی همچنان رنگ زرد و حالت نرم داشته باشد. در مرحله دوم، پس از این که سیب زمینی ها خنک شد و روغن اضافی آنها گرفته شد، سیب زمینی ها را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد آن قدر حرارت می دهند تا سیب زمینی ها کاملاً طلایی شده و برشته شوند. این مرحله تنها یک دقیقه به طول می انجامد.
  3. البته روش دیگری هم برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده در خانه وجود دارد. این روش را یک آشپز فرانسوی ابداع نمود که طی آن، سیب زمینی برش زده را داخل ماهیتابه ریخته و آن قدر روغن می ریزیم تا روی سیب زمینی ها را کاملاً بگیرد. سپس ماهیتابه را روی حرارت بالا قرار می دهیم تا سیب زمینی ها کاملاً طلایی رنگ شوند. بعضی اوقات، سیب زمینی ها را هم می زنیم تا بهم نچسبند. امروزه در سوپر مارکت ها سیب زمینی سرخ و فریز شده عرضه می شود. این سیب زمینی ها را فقط باید برای مدت کوتاهی داخل ماهیتابه حرارت داد و آن موقع، آماده مصرف هستند.

مواد افزودنی به سیب زمینی سرخ کرده

معمولاً پس از سرخ کردن سیب زمینی برای بهتر کردن طعم آن نمک اضافه می نمایند. معروف ترین مواد افزودنی به سیب زمینی بعد از نمک، سس کچاپ و سس گوجه فرنگی، سس مایونز، سس تارتار، سس قهوه ای و سرکه می باشند. در کشور هلند، از سس بادام زمینی هم به همراه سیب زمینی سرخ کرده استفاده می کنند.

همچنین مردمان هلند سس دیگری هم دارند که مخصوص سیب زمنی سرخ کرده است. این سس مثل سس مایونز تهیه می شود، فقط از آن غلیظ تر بوده و ترشی آن از سس مایونز کمتر می باشد.

در کشور آمریکا، نوعی خوراک تهیه می شود که در آن، روی سیب زمینی سرخ کرده پنیر می پاشند و این پنیر روی سیب زمینی های داغ آب می شود. نام این خوراک، سیب زمینی پنیری است. گاهی به این سیب زمینی پنیری سس مایونز به همراه پودر سیر اضافه می نمایند.

تجهیز آشپزخانه صنعتی , تجهیزات آشپزخانه صنعتی , تجهیزات فست فود , تجهیز فست فود , تجهیزات رستوران , تجهیز رستوران , تجهیزات کترینگ , تجهیز کترینگ
تجهیزات اغذیه , تجهیزات فود سرویس , تجهیزات فود کورت , تجهیز اغذیه , تجهیز فود سرویس , تجهیز فود کورت , تجهیزات هتل , تجهیز هتل ها , آشپزخانه صنعتی
شوت برگر و سیب زمینی , تجهیزات فست فود , شوت سیب زمینی و ساندویچ , شوت سیب زمینی رومیزی , شوت ساندویچ , تجهیزات طبخ غذای سریع
شوت همبرگر , شوت سوخاری , شوت سیبزمینی , شوت ساندویچ و سیب زمینی , سیب زمینی , خرید شوت سیب زمینی , قیمت شوت سیب زمینی
فروش شوت سیب زمینی , شوتینگ سیب زمینی , سیب زمینی سرخ کرده , دستگاه سیب زمینی سرخ کرده , پخت سیب زمینی سرخ کرده
تجهیزات اشپزخانه صنعتی , دستگاه فست فود , آشپزخانه های صنعتی , سیب زمینی تنوری , غذا با سیب زمینی , قیمت سیب زمینی , عکس سیب زمینی
ته دیگ سیب زمینی , طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده ساده , سیب زمینی سرخ کردن , سیب زمینی سرخ شده , سیب زمینی سرخ کرده ترد
سیب زمینی سرخ کرده با پنیر , سیب زمینی سرخ کرده به شکل گل , سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا , سیب زمینی سرخ کرده در فر


تلفن واحد فروش
02166243772
تلفن واحد فروش
02166245022
تلفن واحد فروش
09381696057
شعبه مازندران
01144788251
شعبه مازندران
09123134144
شعبه گیلان
01333858406
شعبه گیلان
09112354439
+ مشاوره رایگان
+ تخفیف ویژه
+ بازدید رایگان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *