کباب ترکی ۲ سیخ

کباب ترکی ۲ سیخ

کباب ترکی

کباب ترکی ۲سیخ
کباب ترکی 2سیخ

این دستگاه با ظاهر جذاب و ساختار مستحکم ،جدیدترین دستگاه کباب ترکی موجود در بازار است
ظاهر دستگاه به سفارش مشتری قابل تغییر بوده و امکان درج اسم رستوران نیز روی دستگاه می باشد
تعداد سیخ به سفارش مشتری متغیر است
امکان پخت تا هر مقدار و اندازه کیلوگرمی به سفارش مشتری وجود دارد
جهت پخت کباب ترکی گوشت و مرغ به همراه سینی روغن گیر
دستگاه کباب ترکی مناسب برای فست فود ها و رستوران و هتل ها و آشپزخانه ها

کَباب تُرکی یا دونَر کباب (به ترکی استانبولی: Döner kebab)، نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می‌آید. دونر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان
غذای کباب ترکی به سبب داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین ها و املاح است
انرژی کل این غذا،۹۰۰ کیلوکالری است

دیدن تکه‌های گوشت که دور یک میله در حال چرخیدن هستند و گارسون مشغول تراشیدن آنها با کاردک و ریختن‌شان در نان ساندویچی است، برای خیلی‌ها هوس‌انگیز است. کباب‌ترکی غذای خوشمزه‌ای است که خیلی‌ها طعم آن را می‌پسندند ولی آیا این غذای خوشمزه، سالم هم هست یا نه؟ و آیا می‌شود این غذا را سالم‌تر تهیه کرد یا نه؟

کباب ترکی غذایی است که مردم ترکیه آن را به تمام دنیا معرفی کرده‌ و برای درست کردن آن از گوشت بره استفاده می‌کرده‌اند. کباب ترکی در اصل غذایی مدیترانه‌ای بوده است که در شکل اصیل آن بیشتر از سبزیجات و کمتر از پروتئین استفاده می‌شده است. مردم قدیمی ترکیه عادت داشته‌اند که یک بشقاب از نان سبوس‌دار و سالاد سبزیجات و البته مقدار کمی گوشت را به عنوان کباب ترکی از گارسون رستوران بخواهند. اگر دوست دارید بدانید که چگونه کباب ترکی سر از لای نان ساندویچی درآورد، باید بگوییم که بهتر است آقای اویقون، شهروند ترکیه را که به شهر برلین آلمان مهاجرت کرده بود، مقصر بدانید. او برای اینکه در آلمان کار و باری به هم بزند، این غذا را به آلمان برد و آن را لای نان ساندویچی به مردم ارایه کرد ولی کم‌کم مخلفات دیگر به آن اضافه شد و این غذا را از یک غذای مدیترانه‌ای سالم به یک فست‌فود ناسالم تبدیل کرد. اگر در رستورانی که می‌روید، روی کباب ترکی سس هم می‌ریزند، بد نیست بدانید که یک قدم به ناسالم بودن این غذا نزدیک‌تر شده‌اید چون محققان می‌گویند این سس حاوی مقادیر زیادی روغن و نمک است. در صورتی که در کباب ترکی‌های اصیل بیشتر از گوشت بره استفاده می‌شده است ولی در مدل‌های جدید آن از گوشت مرغ هم استفاده می‌شود و یا حتی ساندویچی از مخلوط هر دو این گوشت‌ها به فروش می‌رسد.

اگر شما عاشق کباب ترکی هستید و نمی‌توانید از آن دست بکشید، به شما توصیه می‌کنیم انواع سالم‌تر آن را انتخاب کنید. کباب ترکی‌هایی که در آن از گوشت مرغ استفاده شده است، سالم‌تر هستند. کباب ترکی را به صورت گریل شده و کباب شده استفاده کرده و انواع بی‌نمک و پرسبزی آن را انتخاب کنید. از سوی دیگر، پیشنهاد می‌کنیم که انواع کوچک‌تر آن را مصرف کنید و آن را در ساعات پایانی شب میل نکنید چون در این ساعات حجم زیادی از کالری را دریافت کرده و اضافه‌وزن برای شما حتمی‌ خواهد بود

کباب ترکی از محبوب‌ترین غذاهای فوری در آلمان است. این غذا از دهه ۱۹۷۰ میلادی و توسط مهاجرانی از ترکیه در آلمان معرفی شد. در حال حاضر بیش از ۱۵۰۰۰ مرکز عرضه کباب ترکی در آلمان روزانه در حدود ۴۰۰ تن از این غذا را به فروش می‌رسانند. قیمت هر وعده کباب ترکی معمولی در آلمان در حدود ۲٫۵ تا ۵ یورو می‌باشد

کباب ترکی بهروز , کباب ترکی نشاط , کباب ترکی خانگی , کباب ترکی مرغ , کباب ترکی نشاط ستارخان , کباب ترکی با مرغ , کباب ترکی پاندا , کباب ترکی زیتون , کباب ترکی
دونر کباب , دنر کباب , کباب ترکی دو سیخ , کباب ترکی ۲ سیخ , کباب ترکی ۱ سیخ , کباب ترکی دو سیخ طرح المپیا , کباب ترکی ۲سیخ , دستگاه کباب ترکی استیل
دستگاه کباب ترکی , دستگاه کباب ترکی گوشت و مرغ , کباب ترکی گوشت و مرغ , قیمت دستگاه کباب ترکی , فروش دستگاه کباب ترکی ,
Doner kebab , kabab torki , donar kabab , sandwich
قیمت دستگاه کباب ترکی , قیمت کباب ترکی , فر کباب ترکی , دستگاه کباب ترکی , ساندویچ کباب ترکی


تلفن واحد فروش
02166243772
تلفن واحد فروش
02166245022
تلفن واحد فروش
09381696057
شعبه مازندران
01144788251
شعبه مازندران
09123134144
شعبه گیلان
01333858406
شعبه گیلان
09112354439
+ مشاوره رایگان
+ تخفیف ویژه
+ بازدید رایگان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *