دستگاه کباب ترکی تک سیخ رومیزی

دستگاه کباب ترکی تک سیخ رومیزی

دستگاه کباب ترکی تک سیخ رومیزی

کباب ترکی رومیزی شرکت تجهیزات فست فود آرمان فیدار مهام
با رویه بدنه استیل
هر سیخ دارای دو شعله ثابت یا ریلی یا متحرک می باشد
ظرفیت گوشت هر سیخ ۲۰ الی ۲۵ الی ۳۰ کیلوگرم
دارای محفظه تخلیه روغن

کباب ترکی تک سیخ رومیزی

کباب ترکی تک سیخ رومیزی

دستگاه کباب ترکی با ابعاد مورد نظر شما به صورت سفارشی طراحی و تولید خواهد شد.
ابعاد استاندارد طول ، عرض و ارتفاع دستگاه کباب ترکی تک سیخ رومیزی به شرح زیر می باشد :
ابعاد ۹۰در۵۰در۷۵ سانتی متر
ابعاد ۱۰۰در۹۰در۵۵ سانتی متر
ابعاد ۹۰در۸۰در۱۱۵ سانتی متر

کباب ترکی یک سیخ

کباب ترکی یک سیخ

تولید دستگاه کباب ترکی با ابعاد مورد دلخواه شما متناسب با فست فود شما

دستگاه کباب ترکی رومیزی

دستگاه کباب ترکی رومیزی

دستگاه کباب ترکی با شعله ترک دارای سه عدد شعله ترک می باشد که امکان قرار دادن شعله های تابشی ایرانی نیز روی این دستگاه وجود دارد.
از عمده ترین تفاوت بین شعله های کباب ترکی این است که صفحه یا بدنه شعله تابشی از سنگ بوده و شعله ترک با صفحه استیل طراحی می گردد و تفاوت دیگر شعله های کباب ترکی این است که شعله ترک ابعاد کوچیک تری دارد که عموما ارتفاع آن بلند است اما شعله تابشی پهنای بزرگ تری دارد.
کیفیت حرارت و طول عمر شعله های تابشی دو برابر شعله های ترک دستگاه کباب ترکی می باشد لذا پیشنهاد ما شعله تابشی خواهد بود.

دستگاه کباب ترکی

دستگاه کباب ترکی

یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش

بهترین فست فود تهران

بهترین فست فود تهران

نمونه های زیادی از بهترین فست فود تهران در حال استفاده از دستگاه کباب ترکی رومیزی می باشند که تصاویر برخی از این وسایل فست فود را در زیر ملاحظه می فرمایید.

فست فودهای تهران

فست فودهای تهران

انواع فست فود می توانند از لوازم فست فود مانند دستگاه کباب ترکی برای بالا بردن پرستیژ کاری فست فود استفاده نمایند و فروش غذاهای فست فود خود را بیشتر نمایند.

طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی

تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی گوشت کباب ترکی باید نازک برش زده بشه ، برای این کار بهترین راه اینه که گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله رو تو فریزر بذارید تا خوب یخ بزنه و سفت بشه. بعد به راحتی میتونید با یه کارد تیز برش های نازک بزنید.
سینه های مرغ رو به قطعات کوچک یا برشهای نازک و بلند بزنید. سینه های مرغ رو با پیاز خرد کرده، آب لیمو ترش، نمک و فلفل و روغن زیتون و زعفران یا رنگ زرد خوراکی مخلوط کنید و حداقل به مدت یه ساعت تو یخچال بذارید تا مزه دار بشن.
کباب ترکی یا دونر کباب رو که همه میشناسن. یه غذای خوشمزه از کشور ترکیه. گوشت روی یه سیخ عمودی که حرارت از پشتش بهش میخوره میچرخه تا پخته بشه. بعد هم گوشت های پخته شده رویی رو با یه دستگاه یا کارد برشهای نازک میدن و با سبزیجاتی که روی صفحه ی زیری کباب پخته میشن لای نون سرو میکنن. کباب ترکی اصلش با گوشت گوسفنده ولی از گوشت گوساله و مرغ هم برای این غذا استفاده میکنن.
کباب ترکی تو شکل سنتیش غذای سالمیه ، گوشت و مقدار زیادی سبزیجات.این غذا به سبب داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین ها و املاح است. اگه به اون مقدار زیاد سسی که کباب ترکی های بیرون استفاده میکنند رو حذف کنید یا حداقل کم کنید و سبزیجات زیاد استفاده کنید و بهترین حالتش از نون سبوس کامل هم استفاده کنید، دیگه خیالتون از بابت سالم بودن غذایی که طبخ می فرمایید راحت خواهد بود.
مواد مورد نیاز برای لذیذ تر شدن و طعم دار کردن گوشت و مرغ از این قبیل هستند : پیاز + زعفران ، نمک + فلفل تند + فلفل دلمه + قارچ + روغن زیتون + جعفری + گوجه فرنگی + هویج + پودر سیر + آویشن
سبزیجات رو باید هم در لابه لای گوشت روی سیخ قرار دهید و هم روی گریل کمی سبزیجات را کبابی نمایید فقط دقت داشته باشید که سبزیجات آبدار بماند و خشک نگردند.

کباب ترکی


تلفن واحد فروش
02166243772
تلفن واحد فروش
02166245022
تلفن واحد فروش
09381696057
شعبه مازندران
01144788251
شعبه مازندران
09123134144
شعبه گیلان
01333858406
شعبه گیلان
09112354439
+ مشاوره رایگان
+ تخفیف ویژه
+ بازدید رایگان

6 دیدگاه برای “دستگاه کباب ترکی تک سیخ رومیزی

  1. ایا تولید دستگاه کباب ترکی بصورت خانگی برای شما امکان دارد و حدود قیمت ان چقدر است ؟ با تشکر
    لطفا پاسخ من رو به ایمیلم ارسال کنید . حتما لازم دارم. ممنون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *