فر ساندویچ فلافل

فر ساندویچ فلافل

فر ساندویچ فلافل

فر ساندویچ سه کاره دارای سرخکن فلافل و گریل سرخ کردنی و گریل کبابی می باشد که پاسخگوی انواع ساندویچ با بهترین کیفیت پخت خواهد بود.
با استفاده از فر اغذیه فلافلی شما قادر به طبخ انواع فلافل مثل فلافل لبنانی ، فلافل خوزستانی ، فلافل بندری ، فلافل آبادانی و سمبوسه می باشید که علاوه بر اینها روی گریل دستگاه امکان پخت غذاهای فست فود شامل همبرگر ذغالی ، چیزبرگر ، قارچ برگر ، استیک ، سوسیس بندری ، کوکتل ، ساندویچ مرغ ، مغز و زبان ، فیله مرغ ، جگر ، کباب لقمه ، رست بیف را خواهید داشت.

فر فلافلی سه کاره

فر فلافلی سه کاره

دارای شیشه + نمای زیبا + هود
ابعاد با سفارش شما طراحی و ساخته خواهد شد.
بدنه دستگاه از جنس استیل ضد آب و قابل شستشو
شستشوی بسیار آسان دستگاه و بدون استهلاک

فر فلافلی ساندویچی

فر فلافلی ساندویچی

فلافل یک غذای ملی که هم ارزان است ، هم تولید داخل و هم نوستالژیک و هم سر هر کوچه ای یافت می شود و در ایران بسیار پرطرفدار و پرفروش است.

لوازم ساندویچی فلافلی

لوازم ساندویچی فلافلی

نوش جان کردن یک فلافل تازه با سس تند گوجه فرنگی یا انبه و یک نوشابه خنک خاطره انگیز و دوست داشتنی است لذا شرکت تجهیزات آشپزخانه آرمان فیدار مهام با راه اندازی فست فود فلافلی شما را در رسیدن به این آرزو یاری خواهد نمود.

طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل

فلافل را که امروز شاید در خیلی از ساندویچی ها یا دست فروشی های میدان های شهر ببنید ، اصالتا در دسته غذاهای عربی قرار می گیرند و اصیل ترینشان را هم طبعا باید در مناطق جنوبی ایران جستجو کنید.
اگر به یکی از ساکنین اهواز بگویید در تهران فلافل خوردم حتما چنین جوابی را با لهجه شیرین جنوبی خواهید شنید : دایی اینا که فلافل نیست ، فلافل میخوای باید بیای اهواز ببرمت لشگرآباد تا ببینی فلافل یعنی چه !

آموزش فلافل

آموزش فلافل

دلایل موفقیت یک فلافلی :
کادر مجرب آشپزی
استفاده از مواد اولیه تازه
محیطی خانوادگی
فلافل سلف سرویس
یک عدد نان به همراه انواع ترشی و سالاد ، گوجه ، خیارشور ، کلم سفید و قرمز ، کاهو
برداشتن تعداد فلافل هم به انتخاب مشتری
زیرا خود فلافل خرجی ندارد بیشتر خرج برای گوجه با مخلفات هست
نخود محصولی هست که مثل گوشت آب نمیرود تا ازش کم گردد حتی به واسطه خیس کردن زیادتر نیز می شود.
کیفیت را از دست ندهید که در مشتری مداری کیفیت مهمترین هست و بعد سالاد یا پیش غذا متنوع در سلف سرویس
از نکات مهم در ساندویچ فلافل ، سس ساندویچ هست که مثل معجون روی ساندویچ مشتری را جادو خواهد کرد.

درست کردن فلافل

درست کردن فلافل

عوامل خلاقیت و فروش خوب بنا به تجربه در فلافلی :
۱- استفاده از برند اهواز و آبادان و جنوب برای فروش فلافل
۲- اوپن سورس بودن مواد و دادن حق انتخاب به مشتریان
۳- قیمت مناسب و خیابانی بودن فلافلی !
۴- شعار جالب مثل فلافل پر کن دو لپی بخور !
۵- تنوع زیاد ، با بیش از بیست نوع مخلفات

تهیه فلافل

تهیه فلافل

فلافل در ابتدا یکی از غذاهای اصلی و سنتی فلسطین بود و مردم آنرا با نخود تهیه می کردند. کم کم این عذا از طریق مسافرینی که برای زیارت مسجد الاقصی به آنجا مسافرت می کردند و با این غذا آشنا شدند ، به کشورهای عربی انتقال یافت که در کشورهای مصر ، لبنان ، سوریه ، عراق مورد استقبال فراوان قرار گرفت.
اما با ورود این غذا به دلیل تفاوت ذائقه ها تغییراتی در آن ایجاد شد ، در مصر به جای نخود از باقالی در این غذا استفاده شد. در لبنان از همان نخود و با اضافه کردن سبزیجات معطر و سس ارده و کنجد و سس مخصوص انبه استفاده می شود ولی در همه جا این غذا با فلفل فراوان به صورت تند تهیه می گردد.

دستگاه فلافل زنی

دستگاه فلافل زنی

دستگاه فلافلی دارای هود در سقف می باشد که هنگام راه اندازی فست فود توسط ما برای شما نصب خواهد شد.

ارزانی و طعم خوب ساندویچ فلافل همگان را به خود جذب نموده است و همین مورد باعث می گردد تا تجارت فلافل تبدیل به یکی از درآمد زا ترین تجارت ها شود که شرکت آرمان فیدار مهام راه اندازی فلافلی شما را از صفر تا صد به پایه ریزی و اجرایی خواهد نمود.

دستگاه فلافل

دستگاه فلافل

فر ساندویچ فلافل فروشی دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش می باشد.


تلفن واحد فروش
02166243772
تلفن واحد فروش
02166245022
تلفن واحد فروش
09381696057
کارشناس فروش
09123134144
شعبه گیلان
01333858406
شعبه گیلان
09112354439
تلگرام
09399150501
+ مشاوره رایگان
+ تخفیف ویژه
+ بازدید رایگان

4 دیدگاه برای “فر ساندویچ فلافل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *