دستگاه ساج نان پزی

دستگاه ساج نان پزی

دستگاه ساج نان پزی

نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه چدن دایره ای گود به نام ساج پخته می شود.
ساج نان پزی چدنی با بدنه استیل برای پخت نان محلی کاربرد دارد و در دو سایز ۴۰ و ۴۸ سانتیمتر به صورت استاندارد طراحی و تولید می گردد.
ساج را روی آتش هیزم یا اجاق گاز یا پلو پز گازی قرار داده و پس از گرم شدن روی آن خمیر وردنه شده قرار می دهند و نان لواش یا نان محلی می پزند.
ابعاد ساج : طول ۶۰ سانتیمتر ، عرض ۷۵ سانتیمتر ، ارتفاع ۱۰۰ سانتیمتر ، قطر چدن ۵۰ سانتیمتر
نان ساجی به گونه و اندازه های مختلف در میان مردم آذربایجان ، کردستان ، کرمانشاه ، لرستان ، ایلام و خوزستان پخته می شود.

ساج

ساج

ویژگی های تنور نان پز صنعتی و خانگی
قابلیت تهیه ی ساندویچ و اسنک برای صبحانه ، نهار و شام
قابلیت پخت انواع نان های عربی ، مدیترانه ای و ایتالیایی و ایرانی محلی
سهولت در شستشو
لایه ی کاملا نچسب
سهولت استفاده

ساج نان پزی

ساج نان پزی

شرکت آرمان مفتخر است برای اولین بار ساج گازی را با رویه چدن و بدنه استیل ارائه نماید.
این دستگاه مناسب رستورانها وغذا خوری هایی می باشد که مایل هستند به مشتری هایشان نان داغ ارائه نمایند.
این دستگاه کاملا صنعتی ساخته شده است و میتواند نان سنتی داغ و تازه را تولید نماید.
از دیگر امکانات این دستگاه احتیاج نداشتن به سیستم تهویه است.
بدنه دستگاه از جنس استنلس استیل می باشد.
این دستگاه قادر است در ساعت حدود۳۰ ، ۴۰ قرص نان را تولید کند.
از دیگر ویژگی های این دستگاه حمل آسان و راحت آن می باشد.

ساج نانوایی

ساج نانوایی

امروزه نان را بیشتر از دکان نانوایی خریداری می کنند.
هر چند که چه در شهر و چه در روستا خانواده هایی هستند که نان را در تنور خانگی می پزند و آن را به نانهای غیر خانگی ترجیح می دهند.
در برخی نواحی استان اردبیل ، نانی پخته می شود که به آن ساج چوره گی می گویند که در آن از یک ورقه دایره ای شکل به نام ساج استفاده می کنند که به مراتب پخت نان بر روی آن آسانتر است و نان حاصله نیز از طعم و رنگ طبیعی و دلپذیرتری برخوردار هستند.
نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه فلزی دوار به نام ساج پخته می شود.
این نان به گونه و اندازه های مختلف در میان مردم آذربایجان ، کردستان ، کرمانشاه ، لرستان ، ایلام و خوزستان پخته می شود.
ساج وسیله دایره ای شکلی به قطر تقریبی ۶۰ سانتی متر از جنس مس یا برنج و یا آهن است که مقداری گودی دارد.
برای این کار طرف گود ساج را روی سه لنگه ای که روی آتش گذاشته شده قرار می دهند و پس از داغ شدن ساج ، چونه های خمیر را که قبلا آماده شده با وردنه روی تخته مخصوص خمیر گیری به شکل دایره در آورده و آن را روی ساج می گذارند و پس از مدتی نان گرد لواش را برمی گردانند تا روی دیگر آن نیز بپزد.
در برخی مواقع مادران ، موادی را در داخل نان قرار می دهند تا علاوه بر مغذی بودن طعم دلپذیری را نیز به نان اضافه کند.
برخی از پنیر محلی استفاده می کنند که در این صورت به آن کته چوره گی می گویند و برخی نیز از گیاهان خوراکی مانند شومون که بسیار مغذی و خوش طعم است همراه با زرده تخم مرغ استفاده می کنند.
بعضی از مادران آذربایجانی نیز قبل از گذاشتن نان بر روی ساج از روغن زرد حیوانی ساری یاغ برای روغنی کردن صفحه ساج استفاده می کنند.
پخت نان بر روی ساج یا همان ساج چوره گی بیشتر در استان اردبیل در میان عشایر که به عشایر شاهسون معروف اند رواج دارد.
شاهسون ها یکجانشین نیستند شش ماه از سال را در قشلاق و شش ماه دیگر را در ییلاق سپری می کنند ، حدود یک ماه طول می کشد تا از قشلاق به ییلاق برسند ، در مسیر کوچ و نیز در ییلاق که دامنه های کوه سبلان است تنور ندارند تا نان بپزند ، بنابراین ساج بهترین وسیله پخت نان است که هم حمل و نقل آن آسان است و هم به راه کردن آن برای پخت نان راحت خواهد بود.

ساج پخت نان

ساج پخت نان

صفحات چدنی یا ساج چدن نانوایی نان لواش ، سنگگ ، بربری و تافتون بستری هست برای پخت نان مورد نظر که در دستگاه نانوایی تعبیر می شود که براساس نوع نان و سایز دستگاه طراحی و ریخته گیر می شود.
صفحات چدنی یا ساج چدنی برای لواش به صورت سر متد تقسیم بندی می شود و از شماره ۱ شروع تا ۱۸ و هر قد سر مد عدد بزرگتری داشته باشید نان لواش خشکی تولید خواهد شد این بر اساس ضخامت صفحات چدنی تعیین می شود و این امر باید بر اساس سایز دستگاه و مزاج برای هر منطقه یک نوع لواش را پسند می کنند که محل نصب دستگاه نانوایی هست تعیین می شود.
صفحات چدنی یا ساج چدنی برای سنگک به دو صورت منظم و غیر منظم تقسیم بندی می شود و فقط شکل ظاهری پشت نان رو تغییر می دهند.
ساچ چدنی نانوایی از مواد اولیه شمش چدن ریخته گری می شود که در نهایت محصول با کیفیت و با عمر مفید در مشتریان می رسد.

قیمت ساج

قیمت ساج

دستگاهی که در تصاویر بالا ملاحظه می فرمایید به کباب ترکی فروشی در تهرانسر شهر تهران جهت طبخ نان آذری کباب ترکی فروخته شده است.
دستگاه ساج دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش می باشد


تلفن واحد فروش
02166243772
تلفن واحد فروش
02166245022
تلفن واحد فروش
09381696057
شعبه مازندران
09123134144
شعبه گیلان
01333858406
شعبه گیلان
09112354439
تلگرام
09399150501
+ مشاوره رایگان
+ تخفیف ویژه
+ بازدید رایگان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *