راه اندازی تالار پذیرایی مقدماتی تا پیشرفته

راه اندازی تالار

 

مشاوره ، تجهیز و راه اندازی تالار :

مجموعه آرمان فیدار مهام با بهره گیری از توان و تجربه متخصصین در حوزه های تولیدات صنعتی ، معماری ، بهداشت و تغذیه ، آشپزی و تشریفات حداکثر تلاش خود را به عمل آورده تا با ارائه مشاوره در زمینه ساخت و راه اندازی رستوران و تالار پذیرایی ، دوستانی را که در این راه قدم بر می دارند همراهی نماید . چرا که ورود به این عرصه بدون داشتن آگاهی و اطلاع قبلی قطعا به شکست خواهد انجامید . این تیم تخصصی که شامل تولیدکنندگان و سرآشپزان با تجربه و متعهد و مسلط به کار می باشند ، مشتمل بر چندین دپارتمان است :

ما از مراحل برآورد هزینه و انتخاب محل و اسم و تجهیزات آشپزخانه و تدوین تمامی برنامه های چند ساله رستوران و اخذ مجوزهای لازم از مراکز ذی ربط و اتحادیه و اصناف و مراکز دریافت گواهینامه های لازم و استانداردها و معرفی ممیزها و قیمت گذاری و آموزش پرسنل تا تبلیغات در کنار شما هستیم .

۱- دپارتمان آشپزی و منو :

مشاورین ما در این دپارتمان با اخذ نظرات و ایده های کارفرما ، با تکیه بر خلاقیت و با توجه به امکانات ، فضای فیزیکی موجود و نوع مخاطب ، قادر به راهنمایی شما جهت انتخاب سرآشپز مورد نظر از میان سرآشپزان متعدد تیم که مسلط عرضه و طبخ به روش های مختلف طبخ و طراحی منوهای مخصوص هستند . این منوها شامل صبحانه ، ناهار ، شام ، انواع پیش غذاها ، دسرها ، سالادها و بوفه و سلف سرویس می باشد .

۲- دپارتمان خرید ماشین آلات و تجهیزات تالار پذیرایی :

متخصصین این دپارتمان براساس منوی طراحی شده توسط همکاران خود در دپارتمان آشپزی ، نوع و ظرفیت غذای تولیدی در هر وعده و نوع خدمات دهی در رستوران و تالار عروسی ماشین آلات و تجهیزات تالار مورد نیاز را تعیین و رهنمودهای لازم را در خصوص شرایط قیمت ، کیفیت و خدمات پس از فروش شرکت های تولید کننده این ماشین آلات به کارفرما ارائه می نماید و در صورت صلاحدید کارفرما، خرید آن را نیز بر عهده خواهد گرفت.

 

تجهیزات تالار پذیرایی

 

تجهیزات تالار پذیرایی می توانند با توجه به آشپزخانه و منوی غذا شامل دمکن برنج ، کباب پز ، گرمخانه ، اجاق پلوپز و اجاق گاز باشد که شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان فیدار مهام کلیه لوازم تالار عروسی را برای شما تامین و تولید می نماید.

۳- دپارتمان طراحی آشپزخانه و معماری :

اعضای این دپارتمان از جمله مجرب ترین مهندسین کشور بوده که متخصص در زمینه طراحی آشپزخانه و فضای رستوران + نرم افزار اتوکد و طراحی پلن می باشند . همکاران ما در این بخش با توجه به عملکرد دو دپارتمان قبلی ، وظیفه تهیه نقشه های معماری ( انبارها سردخانه ها ، آماده سازی ، آشپزخانه صنعتی گرم و سرد و چگونگی چیدمان ماشین آلات و تجهیزات تالار عروسی بر اساس اصول استاندارد را بر عهده خواهند داشت. همچنین طراحی داخلی رستوران با عنایت به نوع رستوران ایرانی و فرنگی و در نظر گرفتن فرهنگ و اقتصاد منطقه و بالاترین استانداردهای روز دنیا در زمینه انتخاب میز و صندلی ، مبلمان ، رنگ آمیزی دیوار ، سقف و کف ، نورپردازی و تزئینات داخلی به بهترین نحو و با بالاترین کیفیت انجام خواهد گرفت .

 

طراحی آشپزخانه

 

4- دپارتمان تشریفات ، ارزیابی و آموزش تخصصی :

منابع انسانی در یک رستوران مهمترین فاکتور در پیشبرد اهداف صاحب رستوران و تالار پذیرایی محسوب می شوند. لذا تخصص و آموزش پذیری در انتخاب نیروی انسانی متعهد و با تجربه نقش بسیار مهمی خواهد داشت. اعضای این دپارتمان آموزش های تخصصی را برای تمامی کارکنان رستوران از مدیر گرفته تا آشپز و پرسنل خدماتی به عهده گرفته و آن ها را برای برخورد مناسب با مشتریان آماده می کنند. کسب مهارت در پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و در مواردی اعزام به خارج از کشور و یا بهره گیری از اساتید کشورهای صاحب سبک در صنعت آشپزی و همچنین ارائه سبک های بین المللی پذیرایی نحوه چیدمان بشقاب ، قاشق ، چنگال از جمله عواملی هستند که افزایش راندمان و رسیدن به موفقیت را دست یافتنی خواهند کرد.

 

تالار پذیرایی

 

5- دپارتمان تغذیه و سلامت :

مشاوران ما در این دپارتمان همزمان با طراحی منو توسط تیم آشپزی اقدام به محاسبه کالری و انطباق آن با طب سنتی خواهند کرد .
امروزه بحث تغذیه و ارتباط آن با سلامت انسانها به خوبی آشکار گردیده است. مشتریان رستوران و باغ تالار می خواهند بدانند که غذای مصرفی آنها چه مقدارکالری دارد و چه میزان از کالری روزانه خود را توسط آن تامین می کنند . اعضای این دپارتمان با همکاری تیم آشپزی اقدام به طراحی منوهایی برای بیماران خاص نیز خواهند نمود : بیماران دیابتی، بیماران دارای فشار و چربی خون بالا ، بیماران سلیاکی و همچنین منوهایی کم کالری با میزان مواد مغذی بالا برای کودکان و نوجوانان.

رسالت شرکت آرمان فیدار مهام بر پایه دو اصل بنیان نهاده شده است :

ارج نهادن به درخواست مشتری ، افزایش رضایتمندی و اعتمادسازی با ارائه راه اندازی تالار پذیرایی و بهترین وسایل تالار پذیرایی جهت طبخ غذای سالم و ایمن
راه اندازی تالار عروسی با کاهش هزینه های مربوط به اتلاف نیرو ، انرژی و مواد اولیه و برنامه ریزی جهت بهینه سازی لوازم تالار عروسی . اصلی که متاسفانه از جانب رستورانداران نادیده گرفته شده و دوستانی که قصد ورود به این عرصه را دارند باید با توجه به هزینه های بالای انرژی و نیروی انسانی به خوبی به آن واقف باشند.

 

با احترام تورج امین فرشرکت آرمان فیدار مهام


تلفن واحد فروش
02166243772
تلفن واحد فروش
02166245022
تلفن واحد فروش
02166245022
کارشناس فروش
09102308724
شعبه گیلان
01333858406
شعبه گیلان
09112354439
تلگرام
09399150501
+ مشاوره رایگان
+ تخفیف ویژه
+ بازدید رایگان

5 دیدگاه برای “راه اندازی تالار پذیرایی مقدماتی تا پیشرفته

  1. با سلام و عرض ادب
    مواردی که میخواستم از شما بزرگواران سوال کنم اینه که باتوجه به اینکه شغل بنده قبلا چیز دیگه ایی بوده و تازه تصمیم گرفتم وارد این شغل بشم شناختی کاملی از پروسه راه اندازی این شغل ندارم منظورم ساخت و راه اندازی تالار عروسی هستش میخواستم که شما عزیزان من رو راهنمایی کنید
    و با توجه به اینکه بنده در یک شهرستان کوچک زندگی میکنم اخذ مجوز و هزینه ساخت و راه اندازی چقدر است ممنون میشم توضیح بدید که انشالله براورد کلی از هزینه احداث تالار عروسی که میخوام راه بندازم داشته باشم که با همکاری شما دوستان کار رو شروع کنم
    خواهشا سریعتر جوابمون بدید ممنون میشم

  2. با عرض سلام و وقت بخیر
    بنده قصد احداث تالار عروسی ششصد نفری رو دارم.میخواستم مطلع شوم که هزیته ساخت سوله تالار حدودا هر متر چقدر است??

  3. باسلام، من و شوهرم قصداحداث تالار عروس داریم،ولی راستشوبخوای هیچ اطلاعاتی در این زمینه نداریم، برا قدم اول میخوایم بدونیم ساخت یه تالار عروس بزرگ حدودا چقدر هزینه میخواد، ممنون میشم اگه راهنمای بفرمایید در این زمینه

  4. باعرض سلام وخسته نباشید دوستان هرکی درموردتالار عروسی اطلاعات یاکمک برای راه اندازی تالار میخواد بااین شماره تماس بگیره ۰۹۲۱۳۶۳۱۸۹۳

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *