راه اندازی پیتزا فروشی

راه اندازی پیتزا فروشی

راه اندازی پیتزا فروشی

پیتزا

پیتزا، نان گرد صافی است که در فر پخته می شود و معمولاً روی این نان گرد را با سس گوجه فرنگی و پنیر می پوشانند؛ به علاوه این که دیگر مواد دلخواه هم روی نان اضافه می کنند. پنیری که استفاده می شود معمولاً پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزاست. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده می شود اغلب گوشت یا انواع سوسیس به کار می رود. البته میوه و سبزیجات از جمله زیتون، پیاز، قارچ و … هم به کار می رود. واژه پیتزا، یک واژه ایتالیایی به معنای خوراک همه چیز درهم می باشد. خمیر پیتزا معمولاً از آرد، خمیر مایه یا مخمر آبجو و آب تشکیل یافته است.

پیتزا

تاریخچه پخت نان گرد، به نان های سنتی منطقه مدیترانه بر می گردد. البته شاید منشا آنها ایرانی باشد. به هر حال این نان های گرد را مستعمره نشینان یونانی به قسمت جنوبی ایتالیا آوردند. در اولین کتاب های تاریخی رم در قرن ۳ قبل میلاد مسیح، صحبت از نان های گردی شده که رویش را با روغن زیتون می پوشاندند و با ادویه جات تزئین می کردند. سپس روی سنگ های داغ می پختند. شواهد بعدی مربوط به سال ۷۹ بعد از میلاد می باشد که در آنها صحبت از مغازه هایی شده که به پیتزا فروشی های امروزی بسیار شبیه بوده است. در قرن ۱۶ میلادی، وقتی گوجه فرنگی به اروپا آمد آنرا نوعی ماده سمی تصور می کردند. اما از اواخر قرن ۱۸، حتی مردم فقیر مناطق اطراف ناپل هم این ماده را برای تهیه نان تخت به مخمر اضافه می نمودند. از آنجا که اصلیت این غذا ایتالیایی بود، سس گوجه قرمز رنگ، پنیر موزارلای سفید رنگ و ادویه جات سبز رنگ آن، نماد پرچم ایتالیا محسوب می شد. در سال ۱۸۹۷ میلادی ، یک مهاجر ایتالیای به نام جناردو لومباردی، این غذا را به آمریکا برد. او در شهر نیویورک یک پیتزا فروشی باز کرد و یک مهاجر ایتالیایی را استخدام کرد تا برایش انواع پیتزاها را طبخ نماید. بدین وسیله، پیتزا در آمریکا هم معروف شد.

پیتزا ایرانی

بنده تورج امین فر هستم و در این مقاله سعی دارم راه های موفقیت یک پیتزا فروشی را برای شما عزیزان به صورت کلی توضیح دهم که تمرکز در این مقاله بر پیتزاهای قالب در فست فودهای ایرانی می باشد.

پیتزا فروشی ، فست فودی است که بیشتر غذاهای آن را پیتزا تشکیل داده است. پیتزاها انواع مختلفی دارند که اصلی ترین تقسیم بندی را میتوان از لحاظ محتوایی انجام داد که پیتزاها را به دو بخش ایتالیایی و آمریکایی تقسیم می کنند. پیتزاهایی که در فست‌فودهای ایران هم پیدا می‌شوند از این دسته بندی خارج نیستند و بیشترین شباهت را به پیتزای آمریکایی دارند که بسیار پر و پیمون و سرشار از مواد خوراکی هستند و با پیتزای اصل ایتالیایی از لحاظ حجم ضخامت کیفیت مواد و حتی طعم بسیار متفاوت می باشند. جالب هست بدانید که پیتزا فروشی در آمریکا به یک صنعت ۳۶ میلیارد دلاری تبدیل شده که تقریبا همه دنیا هم از پیتزای آمریکایی خوششون میاد! البته که پیتزای ایتالیایی سبک‌تر، سالم‌تر و اصیل‌تر هستش اما پیتزای آمریکایی به علت استفاده فراوان از فراورده‌های سوسیس و کالباس و پنیر پرچرب پیتزا نه پنیرهای اصیل ایتالیایی، به سرعت جای خودش رو در فست‌فودهای پیتزایی دنیا باز کرده و سرعت پخت این پیتزا باعث شده به محبوب فست‌فودها هم تبدیل شود.

پیتزا رستوران

برای اینکه یک پیتزافروشی موفق داشته باشید که دست کم یک سر و گردن بالاتر از رقباتون بایستید، ۹ نکته که سازه اصلی موفقیت در پیتزافروشی هست را برای شما دوستان گرانقدر تشریح می‌کنم :

۱٫ پیتزای با کیفیت درست کنید
شاید این مطلب بدیهی به نظر می رسد اما کیفیت خود پیتزا عامل بسیار مهمی می باشد. توجه به حجم قابل قبول مواد داخل پیتزا، کیفیت خمیر، پخت و کش‌سانی پنیر از جمله عواملی هستش که پیتزای شما را مطلوب خواهد کرد. مهمترین مسئله در نکته اول استفاده از مواد تازه و درجه یک می باشد ، پس لطفا وسوسهء استفاده از مواد مونده و درجه پایین را از نظرتان دور بفرمایید و مطمئن باشید پیتزای خوب با مواد خوب درست خواهد شد.

۲٫ خرید تابلو
فرانشایز یا شریک ‌خواندگی ، یکی از روش‌های معمول در صنعت رستوران‌داری هست که چندسالی در ایران با هایدا، بوف و پدرخوب و سایر برندهایی که رو به افزایش هستند باب شده اند. گرچه این فرانشایز یا فروش تابلو که در بازار مصطلح شده با آنچه که در کشورهای صنعتی تعریف فرانشایزه خیلی فاصله داره و تا به مک‌دونالد و مانند آن برسد راه زیادی را باید طی کنند، اما در هر صورت یکی از روش‌های مدیریتی بوده و باید در نظر بگیرید خودتان می‌خواهید یک پیتزافروشی راه بندازید یا می‌خواهید تابلوی یک برند را بخرید و آنها را نیز در سودتان شریک کنید.
انتخاب روش مناسب کاملاً‌ به خود شما بستگی دارد و اینکه تبحّر و تجربه شما در کار به چه میزانی هست تعیین کننده در انتخاب شما خواهد بود.

۳٫ برآورد هزینه اولیه را بالا در نظر بگیرید
در هنگام برآورد هزینه‌های تجهیز و راه‌اندازی کمی دست و دلباز باشید. چرا که خیلی‌ها هزینه‌ها رو کمتر از حد تصور می‌کنند و زمان بهره‌برداری دیگه پول کافی برای تبلیغات یا کیفیت مناسب ندارند و همه ‌را در تجهیز و اجاره و غیره خرج کرده اند. در شرایط شدید تورمی این کار دقت خیلی بالایی را می طلبد.
در صورت نیاز به خرید تجهیزات فست فود و تجهیزات آشپزخانه صنعتی شرکت آرمان فیدار مهام به صورت کامل شما را مشاوره خواهد داد.

۴٫ بیرون بر را حرفه ای راه اندازی کنید
پیتزافروشی بدون دلیوری یه جای کارش می‌لنگه! این جمله را به عنوان ضرب المثل از بنده به یادگار داشته باشید.
باید توجه داشته باشید که خدمات بیرون‌بر بسیار سودآور است و به درآمدزایی شما کمک شایانی خواهد کرد. اگر هم تمام درآمد شما از راه بیرون‌بر است، غیر از برنامه‌ریزی حرفه‌ای منوی بیرون‌بر که ویژگی‌های خاص خود را دارد، باید از نحوه سرویس‌دهی نیز اطمینان کافی را داشته باشید.
۱-سیستم‌های ممکن سفارش‌گیری‌تان را (آنلاین، تلفنی و …) را گزینش کنید.
۲-برای هر سیتسم مخصوصاً‌ تلفن یک فرد مسئول انتخاب کنید.
۳-سیستم ثبت سفارش را با نرم‌افزارتان یکپارچه‌ کنید.
۴-اگر سفارش بیرون‌بر شما بیش از ۳۵% از حجم سفارشات سالنی شماست، حتماً چند آشپز را منحصر به سفارشات بیرون‌بر کنید.
۵-نقشه را منطقه‌بندی کنید و کوتاه‌ترین و بهینه‌ترین مسیر حرکتی را برای ارائه سفارشات برگزینید و به مشتری زمان تقریبی با انحراف نهایتاً ده دقیقه اعلام کنید.
۶-عادت نکنید چند سفارش بیاید تا غذایی برده شود، اگر در زمانی که غذایی در حال آماده شدن برای بیرون بر است و هنوز کاملاً‌ آماده نشده، سفارش دیگری با حجم کم در همان مسیر به دستتان رسید، صبر کنید دو سفارش را با هم بفرستید در غیر این صورت درنگ نکرده و سفارش اول را بفرستید.
۷-سیاستتان را معلوم کنید، یا بیرون‌برتان رایگان است، یا سرویس رایگان نیست! اگر هم می‌خواهید شعاع‌بندی‌ کنید، همان اول کار شعاعتان را معقول و شفاف مشخص کرده و به اطلاع مشتریانتان برسانید.

۵٫ گسترش منوی غیر پیتزایی
منوی خودتان را از پیتزا اشباع نکنید که فرقشان هم محسوس نیست! کالزونه یا همان پیتزایی که از وسط رو هم برگشته و کمی شبیه ساندویچ شده، غذاهای ترکیبی و ساندویچ‌های مناسب هم به منوی خودتان اضافه کنید تا دست مشتریان در انتخاب بیشتر باز باشد.

۶٫ قیمت‌ عادلانه
حواستان را جمع بفرمایید. شما یک رستوران لوکس ندارید که قیمت بالا هم بگذارید! قیمت متناسب با هزینه، رقبا و حجم پیتزا بگذارید و سود بالا را در فروش بالاتر بیابید نه قیمت بالاتر.

۷٫ مواظب حجم پیتزا باشید
مراقب حجم پیتزا باشید. یکی از شایع‌ترین اشتباهات آشپزخانه پیتزافروشی ریختن بدون اندازه‌گیری مواد بر روی خمیر داخل ظرف پیتزاست که باعث می‌شود در طول روز کلی بیشتر از حدی که قیمت‌گذاری کرده اید مواد اولیه مصرف شود. کاست کنترل یا مدیریت هزینه‌ را جدی بگیرید چون حاشیه سود پایینی خواهید داشت.

۸٫ هدف فروش بالا در آینده
زمانی که برنامه ریزی تجهیز آشپزخانه صنعتی را انجام می دهید، برنامه را برای فروش در حجم بالا پیش‌بینی بفرمایید تا هنگامی که سرتان شلوغ می‌شود به مشکل برنخورده و از کیفیت غذایتان کم نشود. در ضمن فراموش نکنید که چون حاشیه سودتان کم می باشد هرچه بیشتر بفروشید ، در سود برد داشته اید.

۹٫ در تخفیف محتاط باشید
با خودتان روراست باشید. وقتی سرویس، کیفیت و مزه، بیرون‌بر حرفه‌ای و بازاریابی مناسب دارید چرا تخفیف؟ تازه شما سودتون هم که بالا نگرفتید پس تخفیف معنی نخواهد داشت !

راه اندازی فست فود

حال توجه شما را به فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی پیتزا فروشی و رستوران و فست فود و کافی شاپ جلب می کنم :
• انتخاب نوع فست فود یا رستوران
• تعیین اسم
• انتخاب محل مناسب
• طراحی دکوراسیون داخلی
• نورپردازی
• انتخاب تجهیزات آشپزخانه صنعتی
• پلان آشپزخانه و تهیه دستگاه های تجهیزات صنعتی آشپزخانه مورد نیاز
• تامین مواد اولیه
• قیمت گذاری منوی غذایی
• ارائه دستور العمل های غذایی
• تهیه چک لیست ها و فرم های راه اندازی
• انتخاب سرویس غذایی مناسب
• طراحی علائم و نشانه های رستوران
• تهیه نرم افزارهای مورد نیاز
• تهیه چک لیست ها و فرم های راه اندازی
• تهیه و تدوین استراتژی جامع خدمات رستوران
• طراحی علائم و نشانه های رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی
• تهیه نرم افزارهای مورد نیاز
• برگزاری جلسات مصاحبه استخدامی
• استخدام و آموزش کارکنان و مدیران
• تهیه و تدوین برنامه استراتژیک سه ساله رستوران
• تعیین حقوق کارکنان
• تهیه و تدوین سیاست های تشویقی و تنبیهی
• تهیه و تدوین شرح وظایف شغلی
• تعیین ساعات کاری و استراحت و سیاستهای مرتبط
• بیمه و مسائل رفاهی کارکنان
• طراحی فرم ها و روش های کنترل و نظارت بر عملکرد
• برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران
• تهیه و تدوین برنامه جامع مالی رستوران برای یک سال آینده
• تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه رستوران
• برنامه حقوق و دستمزد
• تعیین قیمت تمام شده غذاها
• بودجه بندی برنامه های بازاریابی و تبلیغات
• طراحی فرم ها و روش های کنترل و نظارت بر عملکرد.
• تدوین سیاستهای بهداشت و سلامت رستوران
• استانداردسازی پارامترهای غذایی رستوران جهت اخذ گواهینامه
• تدوین استراتژی بهداشت و سلامت مبتنی بر ارزش
• طراحی تابلوی تبلیغاتی رستوران
• طراحی لوگو ، آرم تجاری و المان های رستوران
• طراحی و چاپ بروشورها ، تراکت ها و سایت
• طراحی گرافیکی منوی غذایی رستوران
• طراحی صنعتی بسته بندی های مناسب ویژه غذاها
• طراحی گرافیکی بسته بندی ها
• اجرای روشهای تبلیغاتی اثربخش جهت افزایش فروش

پیتزافروشی

حضرت علی علیه السلام می فرمایند : اندازه موفقیت هر کس ، به اندازه همت او می باشد.
با احترام تورج امین فرکارشناس شرکت تجهیزات صنعتی آشپزخانه آرمان

بیرون بر و تحویل درب منزل,پیتزا و ساندویچ,شعبه بیرون بر پیتزا,راه اندازی پیتزا فروشی,راه اندازی فست فود,راه اندازی فست فود,راه اندازی رستوران,راه اندازی کیترینگ,رستوران سفره خونه,مراحل راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی,طرز تهیه خمیر پیتزا,خمیر پیتزا,تهیه خمیر پیتزا,طرز تهیه پیتزا,طرز تهیه پیتزا مخصوص,دستور پخت پیتزا,طرز پخت پیتزا,پخت پیتزا,پیتزا مخلوط,انواع پیتزا,طرز تهیه انواع پیتزا,طرز تهیه پنیر پیتزا,آموزش پیتزا,درست کردن پیتزا,روش درست کردن پیتزا,پنیر پیتزا,طرزتهیه پیتزا,تهیه پیتزا,پیتزا قیفی,عکس پیتزا,پیتزا داوود,پیتزا سبزیجات,پیتزا پپرونی,پیتزا خاتون,پیتزا پرپروک,جعبه پیتزا,پیتزا,بازی پیتزا فروشی,بازی پیتزا فروشی پاپا,اسم پیتزا فروشی,درآمد پیتزا فروشی,لوازم پیتزا فروشی,دکوراسیون پیتزا فروشی,تجهیزات پیتزا فروشی,تجهیز پیتزا فروشی,پیتزا فروشی,پیتزافروشی,راهنمایی پیتزا فروشی,تجهیزات فست فود,تجهیز فست فود,راه اندازی فست فود,pizza fastfood,پیتزا ایرانی,پیتزا رستوران,پیتزافروشی


تلفن واحد فروش
02166243772
تلفن واحد فروش
02166245022
تلفن واحد فروش
09381696057
شعبه مازندران
01144788251
شعبه مازندران
09123134144
شعبه گیلان
01333858406
شعبه گیلان
09112354439
+ مشاوره رایگان
+ تخفیف ویژه
+ بازدید رایگان

124 دیدگاه برای “راه اندازی پیتزا فروشی

  1. باعرض سلام و عرض ادب
    بنده زمینی تجاری به مساحت ۴۰ متر دارم که میتونم سه طبقه ارتفاع بسازم.میخواستم بدونم آیا برای پیتزا فروشی مناسبه؟هزینه ساخت وتجهیز به سبک وسلیقه شما حدودآ چقدره؟جای زمین بسیار مناسبه و تا یکماهه آینده دقیقا روبروی اون یه فروشگاه بزرگ خانواده به مساحت حدودآده هزارمتر راه میوفته.خواهشا به طور کامل با ارسال ایمیل راهنماییم کنین.ممنون.

    • جناب آقای زمانی با سلام در قدم اول باید مشخص می فرمودید قصد پخت پیتزای نوع ایتالیایی یا آمریکایی را دارید که ما با احتمال پخت آمریکایی تخمین برای شما می زنیم لذا برای آنکه شما از رقبای احتمالی اطراف فروشگاه ذکر کرده یک سر و گردن بالاتر باشید باید نکاتی را سازه اصلی خود قرار دهید.
      ۱٫ منوی پیتزای چشم گیر در دید مشتری قرار دهید + گسترش منوی غیر پیتزایی
      ۲٫ پیتزای با کیفیت پخت کنید که نیازمند سرآشپز حرفه ای و مواد با کیفیت و تجهیزات آشپزخانه صنعتی مناسب می باشد.
      ۳٫ خرید تابلو
      ۴٫ طراحی دکوراسیون جذاب + نورپردازی
      ۵٫ بودجه بندی و کارشناسی برنامه های بازاریابی و تبلیغات
      ۶٫ تجهیزات فست فود که نیازمند بررسی و کارشناسی دقیق از وضعیت فعلی و آینده رستوران شما را خواهان است که برای تجهیز فست فود ما نیازمند دانستن مسائلی مانند تعداد فروش پیتزا در ساعت می باشیم زیرا ابتدا برای پخت ، شما احتیاج به دستگاه فر پیتزا خواهید داشت که در ابعاد ، طرح ، کیفیت و تعداد پخت پیتزا متفاوت خواهد بود. دستگاه دیگری که به طور حتم به آن نیاز دارید تاپینگ پیتزا می باشد.
      ۷٫ شما برای جذب مشتری بیشتر نیازمند لوازم فست فود دیگری نیز هستید نظیر : دستگاه ذرت مکزیکی ، سرخ کن و شوت سیب زمینی ، دستگاه مرغ بریان ، دستگاه کراکف پز یا هات داگ گردان ، سالامندر یا گریل همبرگر ، فر اغذیه ، یخچال و فریزر ، سینک و بسیاری دیگر از تجهیزات آشپزخانه صنعتی.
      بنابراین برای استعلام قیمت جهت راه اندازی فست فود نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد لذا با شرکت تماس تلفنی حاصل بفرمایید.

  2. بنده مغازه ایی به مساحت ۲۲۵ متر مربع در طبقه اول دارم و قصد راه اندازی یک رستوران ایتالیایی را دارم چه خدماتی را میتوانم از شما دریافت دارم

    • جناب آقای پیشرو با سلام جهت راه اندازی فست فود و رستوران ایتالیایی نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.

  3. جناب آقای امین فر
    با سلام و احترام
    از اطلاعات ارزنده ای که بر روی سایت شرکت قرار گرفته متشکرم.بنده قصد خرید تعدادی تجهیزات فست فود به شرح ذیل دارم.ممنون می شوم اگر قیمت آنها را برای بنده ایمیل فرمایید:
    ۱٫ فر پیتزا طرح لینکلن با ۱۲ بشقاب ظرفیت طول ۱۲۰٫
    ۲٫دستگاه کباب ترکی با دو سیخ.
    ۳٫سرخ کن طرح دین با دو سبد.
    ۴٫شوت سیب زمینی دو طبقه طول ۷۰٫
    ۵٫تاپینگ پیتزا طول ۱۲۰ ساده بدون یخچال.
    ۶٫فریزر ایستاده ارتفاع حدود ۲ متر برای نگهداری سوسیس کالباس و پنیر پیتزا.
    ۷٫یخچال ایستاده ارتفاع حدود ۲ متر برای نگهداری نوشیدنی و سالاد.
    ضمنا” لطف فرموده نوع برق مصرفی ۱ یا ۳ فاز هر کدام از دستگاه ها ، میزان تقریبی برق مصرفی و فشار گاز مناسب برای مجموعه تجهیزات فوق را هم اعلام فرمایید.
    سپاسگزارم
    پاکزاد

    • جناب آقای پاکزاد با سلام و عرض ادب و احترام ، لیست قیمت فر پیتزا ، دستگاه کباب ترکی ، سرخ کن ، شوت سیب زمینی ، تاپینگ پیتزا ، یخچال و فریزر برای شما به وسیله ایمیل ارسال گردید.
      لازم به ذکر است که نوع برق مصرفی ۱ یا ۳ فاز هر کدام از دستگاه ها ، میزان تقریبی برق مصرفی و فشار گاز مناسب برای هر دستگاه به سفارش مشتری طراحی و تولید می گردد.

  4. سلام. لطفا لیست وسایل مورد نیاز یک پیتزا فروشی را به همراه قیمت هاش برام بفرستین. در ضمن در صورت سفارش محصول می توانید برای شهرستان ها هم بفرستین؟ ممنون

  5. با سلام
    اگر امکان دارد لیست و قیمت تجهیزات برای راه اندازی فست فود برای اینجانب ارسال کنید.
    فر پیتزا، تاپینگ پیتزا،فر ساندویچ، تاپینگ ساندویچ، یخچال ، فریزر و …..
    با تشکر

  6. سلام خسته نباشید
    احتراما برای تاسیس یک مغازه فست فود به چه تجهیزاتی نیاز است و قیمت امروز این تجهیزات چند است.
    مغازه شامل پخت پیتزا ، مرغ سوخاری و انواع ساندویج خواهد بود
    با تشکر و احترام
    خلیلی

  7. سلام
    من و همسرم یک مغازه ۳۰ متری داریم که در نظر داریم یک پیتزا فروشی بدون سالن(خرید گذری و دلیوری) راه اندازی کنیم. برای شروع فقط دو تا سه مدل پیتزا در نظر داریم برای ارائه. توصیه خاصی اگر دارید پذیرا هستیم. در ضمن وسایل مورد نیاز و قیمت آنها را لطف بفرمایید برایمان ارسال کنید.

  8. سلام اگر امکانش هست لیست کامل وسایل فست فود و بیرون بر (رستوران) با قیمت هاشو میخواستم !ممنون مشم بفرسید ب ایمیلم !
    شما راه اندازی میکنید کامل ؟

  9. باسلام وآرزوی موفقیت برای شما.به منظور راه اندازی یک مغازه فست فودلیست تجهیزات موردنیازرا ازجمله (فر پیتزا گردان کم حجم+ تاپینگ پیتزا + سرخ کن وشوت سیب زمینی+ دستگاه مرغ بریان + دستگاه هات داگ + پوست کن سیب زمینی + همبرگرزغالی پز+ دستگاه ذرت مکزیکی+ یخچال + فریزر+قالب پیتزا)برای اینجانب ارسال فرمائید.ضمنا بفرمائیدحداقل زمان تحویل اقلام مورد سفارش چند روز پیش بینی می گردد.

  10. با سلام
    من قصد راه اندازی مغازه فست فود دارم
    لطفاً قیمت تمام تجهیزات به اضافه یخچال و پوست کن سیب زمینی سرخ کن و شوت سیب زمینی به جیمیلم بفرستید
    با تشکر

  11. با سلام
    خوش به حال همه دوستان هر کدوم یه مغازه خوب دارید و سرمایه خوب
    کاش منم یه سرمایه داشتم یه مغازه میزدم حداقل بعد از ۱۰ سال بهم سود میداد.
    ترکیدم از بیکاری

  12. سلام
    لطفا قیمت تجهیزات جهت فست فود رو برام بفرستید
    مثل فر ریلی آمریکایی،سرخ کن،کباب پز،فر برگر،فر کباب ترکی دوسیخ هر سیخ ۸۰کیلو بیشتر،یخچال و فریزر با رویه میز کار،سینک،تاپینگ پیتزا زیرش یخچال

  13. سلام اگر امکانش هست لیست کامل وسایل فست فود و بیرون بر (رستوران), تهیه سیب زمینی سرخ شده، با قیمت هاشو میخواستم !ممنون مشم بفرسید ب ایمیلم !
    شما راه اندازی میکنید کامل ؟

  14. باسلام وآرزوی موفقیت برای شما استاد بسیار بزرگواروعزیز که اینقدر باسعه صدر ودلسوزانه پاسخگو میباشید
    به منظور راه اندازی یک مغازه فست فودبه متراژ۸۰مترابعاد ۱۰×۸ چه متراژی برای وسایل مناسب است وچه متراژی جهت سالن
    خواهشمندم ضمن راهنمایی
    لیست تجهیزات موردنیازرا ازجمله (فر پیتزا مناسب ریلی یا گردان + تاپینگ پیتزا + سرخ کن وشوت سیب زمینی+ دستگاه مرغ بریان + دستگاه هات داگ + پوست کن سیب زمینی + همبرگرزغالی پز+ دستگاه ذرت مکزیکی+ یخچال + فریزر+قالب پیتزا)برای اینجانب ارسال فرمائید.ضمنا بفرمائیدحداقل زمان تحویل اقلام مورد سفارش چند روز پیش بینی می گردد.

    • با سلام خدمت جناب آقای وحید بزرگوار ، تشکر از محبت شما گل
      لیست قیمت تجهیزات فست فود درخواستی شما به وسیله ایمیل ارسال گردید و لازم به ذکر هست ۱۰ روز تا دو هفته زمان طراحی و ساخت محصولات به زمان نیاز خواهد داشت.
      جناب آقای وحید جهت راه اندازی فست فود فقط متراژ و ابعاد کافی نیست لذا نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید تا با مشاوره و کارشناسی رایگان افتخار خدمت به شما دوست گرامی را داشته باشیم.

  15. با سلام خدمت جنابعالی لطفا بنده را راهنمایی نمایید که آیا در یک مغازه ۴۰ متری امکان تاسیس پیتزا فروشی هست یا نه به انضمام اینکه این مغازه اجاره ای میباشد

  16. سلام خسته نباشید
    قیمت وسایل لازم برای یک فست فود با منوی امریکایی و ساندویج و سیب زمینی و مرغ سوخاری حدودا چقدر است؟
    شما نوع غذا ها را طراحی میکنید؟
    اصولا برای یک فست فود چند نوع پیتزا و ساندویج کافی هست (سنندج هستیم خیلی بزرگ نیست)ممنون

    • با سلام خدمت جناب آقای دیار محمدی ، طراحی منوی فست فود مستلزم بررسی رقبا و فست فود های موفق اطراف مغازه شما می باشد ، علاوه بر اینها ذائقه مردم شهر سنندج رو هم باید در نظر گرفت زیرا ذائقه ها به نوع اب و هوا هم بستگی داره و باید در نظر بگیریم بیشتر مشتریان شما چه افرادی ، در چه طبقه اجتماعی و در چه سن و سالی هستند تا مناسب با آنها و برای رسیدن به حداکثر سود منو تعریف گردد.
      منوی رستورانی که افراد جوان و مجرد و جویای یک فضای مفرح را جذب می‌کند می‌تواند در راستای اثبات تصویر رستوران خود، برای گزینه‌های منویش از اسامی طنز و نقاشی‌های کارتونی استفاده کند. یک رستوران مکزیکی می‌تواند بر روی منوی خود از تصویر یک ساختمان با معماری مکزیکی استفاده کند. منو یکی از نخستین راه‌های برقراری ارتباط است که مشتری پس از ورود به یک رستوران با آن مواجهه می‌شود. نباید نقش مؤثر منو در ایجاد یک نگرش مثبت را نادیده گرفت.
      منو ابزاری برای کسب مزیت رقابتی است. یک رستوران موفق گزینه‌هایی را برای منو خود انتخاب می‌کند که با آن‌ها شناخته می‌شود. به این گزینه‌ها نشان رستوران گفته می‌شود که به شدت در منو تبلیغ شده و بر مزیت رقابتی می‌افزایند.
      تعداد پیتزا و تعداد ساندویچ در منو باید گونه ای باشد که انتخاب برای مشتری سخت و زمانگیر نباشد و البته باید تعداد به گونه ای باشد که مشتری را برای دفعات بعدی و امتحان دیگر گزینه های منو هم تحریک کند ، پس نه زیاد و نه کم و مختصر + مفید !
      لیست قیمت برخی از تجهیزات فست فود برای شما به وسیله ایمیل ارسال گردید.
      با آرزوی موفقیت برای شما گل

  17. باسلام.خداقوت.بنده میخوام مغازه پیتزافروشی وبیرون برراه بندازم.ممنون میشم راهنمایم کنیدکه ۱-چه وسایلی موردنیازاست وقیمت آنهاچه میزان میباشد۲-مغازه چه متراژی باشد.متشکرم

  18. جناب آقای تورج امین فر با عرض سلام ، بجای موش و گربه بازی کردن و ارسال پیام های تکراری ، قیمت ها رو اعلام کنید همه ببینند، این چیه دیگه که یکی یکی برای هر فرد می فرستید؟مگه اطلاعات مربوط به انرژی هسته ای است؟

    • جناب آقای مهدی با سلام و تشکر از محبت شما ، قیمت در تجهیزات آشپزخانه صنعتی با توجه به کیفیت متغیر هست و قبل از طراحی و تولید محصولات نیازمند بررسی می باشد تا با توجه به وضعیت متریال مانند نوع استیل و قدرت موتور انتخاب و استعلام قیمت صورت گیرد ، در ضمن نوسانات روز قیمت استیل و دیگر متریال مصرفی موجب تغییر روزانه قیمت ها می شود. در نتیجه جمع همه ء این موارد امکان قیمت گزاری محصولات در سایت و کاتالوگ را برای ما سخت و غیر ممکن ساخته و خواهد ساخت.

  19. با سلام وعرض خسته نباشی خدمت استاد محترم.ممنون از مطالب زیبای شما بنده به تازگی فست فودی راه اندازی نموده ام ممنون میشم از راهنمایی ها ولوازم شما استفاده نماییم.۰۹۱۵۸۹۲۴۹۱۳

  20. با سلام. لطفا اگر امکانش هست لیست وسایل مورد نیاز یک پیتزا فروشی (آمریکایی) با منوی متنوع را به همراه قیمت هاش برام بفرستین. ممنون میشم.

  21. با سلام لیست قیمت تجهیزات فست فود که شامل محصولاتی نظیر : فر پیتزا + تاپینگ پیتزا + سرخ کن + دستگاه مرغ بریان + دستگاه هات داگ + پوست کن سیب زمینی + فر ساندویچ + شوت سیب زمینی + یخچال + فریزر
    میباشد رو میخواستم.باتشکر

    • جناب آقای علیرضا با سلام جهت راه اندازی فست فود نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.
      تلفن واحد فروش : ۰۲۱۶۶۲۴۵۰۲۲

    • جناب آقای رضا مدیری با سلام جهت راه اندازی فست فود نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.
      قیمت طراحی و تولید این محصولات با توجه به کیفیت متریال ، سایز و ابعاد و کارکرد متغیر خواهد بود.
      تلفن واحد فروش : ۰۲۱۶۶۲۴۵۰۲۲

  22. با سلام و خسته نباشید به دوست عزیز تورج امین فر که با راه نمایی های به موقع بار زیادی از مشکلات را از دوش ما برمیدارید
    ***من مغازه ای به مساحت ۲۰۰متر مربع در یکی از شهرستان های یزد را دارا هستن و میخواستم کسب کار پیتزا و ساندویچی را در کنار هم بنا کنم و تاحد ممکن از رقبا سر و گردنی بالاتر باشم ممنون میشوم تمامی وسایل موجود شرکت را برای این شغل ( پیتزا و ساندویچی ) را با قیمت معرفی نمایید. هدف از راه اندازی این شغل داشتن کیفیت برتر نسبت به رقبا با راه نمایی شما
    با تشکر فراوان

  23. با سلام و خسته نباشید به دوست عزیز تورج امین فر
    ***من مغازه ای به مساحت ۲۰۰متر مربع در یکی از شهرستان های یزد را دارا هستن و میخواستم کسب کار پیتزا و ساندویچی را در کنار هم بنا کنم و تاحد ممکن از رقبا سر و گردنی بالاتر باشم .به دلیل نداشتن قیمت های محصولات شما یک سردر گمی ایجاد شد!!!!!ممنون میشوم تمامی وسایل موجود شرکت را برای این شغل ( پیتزا و ساندویچی ) را با قیمت معرفی نمایید. هدف از راه اندازی این شغل داشتن کیفیت برتر نسبت به رقبا با راه نمایی شما
    با تشکر فراوان

  24. سلام برای یک مغازه ۳۰متری که قصد فروش ساندویچ وپیتزارادارم وبتوانم چند نفری هم در داخل مغازه پذیرایی کنم چقدر سرمایه می خواهد در ضمن اگر باید کارشناسی شود من که شهرستان هستم ایا به محل من می ایید باتشکر

  25. سلام
    ممنون میشم لیست تجهیزات و قیمت رو جهت راه اندازی مغازه پیتزا و ساندویچ برام ایمیل کنید در ضمن شرکت شما کار دیزاین و منو و … رو هم انجام میده ؟

  26. سلام خدمت تورج امین فر،
    بنده یک افغانی هستم و در افغانستان زندگی میکنم. میخواهم یک رستوران که پتزا، مرغ بریان و بعضی غذاهای افغانی را برای مشتریان ارایه نماید بنا در قسمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی معلومات بدهید وهمچنان لیست قمیت ها با مشخصات انرا به ایمل بنده روان کنید. ایا تجهیزات شما به افغانستان قابل ارسال هست یانه؟
    در صورت خرید تجیهزات ایا خدمات آموزشی برای راه اندازی این تجهیزات برای مشتری درنظر گرفته شده است یاخیر؟ اگر جواب بدهید ممنون میشم

  27. سلام
    به منظور راه اندازی یک مغازه فست فودبه متراژ۴۸۰مترابعاد ۴۰×۱۲چه متراژی برای وسایل مناسب است وچه متراژی جهت سالن
    خواهشمندم ضمن راهنمایی
    لیست تجهیزات موردنیازرا ازجمله (فر پیتزا مناسب ریلی یا گردان + تاپینگ پیتزا + سرخ کن وشوت سیب زمینی+ دستگاه هات داگ + پوست کن سیب زمینی + همبرگرزغالی پز+ دستگاه همبر ساز با دیگ روغن + یخچال + فریزر+قالب پیتزا)برای اینجانب ارسال فرمائید.ضمنا بفرمائیدحداقل زمان تحویل اقلام مورد سفارش چند روز پیش بینی می گردد.

  28. سلام وخسته نباشید.ممنون میشم اگه لیست تجهیزات لازم برای تاسیس ی پیتزا فروشی امریکایی به همراه قیمت این تجهیزات و واسم بفرستین.مرسی

  29. با سلام.
    جناب آقای امین فر
    آیا امکان راه اندازی مغازه ای صرفا جهت تولید ساندویچ های خاص وجود داردو
    آیا شما تجهیزات لازم جهت تولید انواع ساندویچ را دارید.
    خواهش مندم در صورت امکان لیست تجهیزات به همراه قیمت و منوهایی شامل انواع ساندویچ را در صورت امکان برای بنده و از طریق پست الکترونیک ارسال بفرمایید.
    بنده کارشناس ارشی مهندسی شیمی بوده و قصد ورورد به این بیزنس را دارم.
    با تشکر از راهنمایی های ارزنده تان.

  30. با سلام جناب اقای امین فر خواهشمندم قیمت و لیست لوازم و تجهیزات مورد نیاز جهت پیتزا فروشی را برای بنده نیز ارسال نمایید.با تشکر

  31. سلام آقای امینی.مابه فکر راه اندازی فست فودی بامرغ کنتاکی(سوخاری)وپیتزاهاوبرگرهاوساندویچ هامی باشیم.لطفاراهنمایی های لازم برای خریددستگاهای لازم وقیمت آنهارابه ایمل بفرستید.باتشکر

  32. با سلام.جناب آقای امینی بنده ساکن مشهد هستم .اولا خواستم ببینم واسه مشهدم ارسال دارید یا نه؟اگه دارید ما یه مغازه در یکی از شلوغترین مناطق مشهد داریم به متراژ حدودا ۱۰۰ متر.خواستم ببینم با این متراژ میشه یه پیتزا فروشی خوب زد یا نه؟ و در پایان اگه میشه لیست لوازمی که ما نیاز داریم واسه این کار و قیمتش رو بی زحمت واسم ایمیل کنید .ممنون

  33. در ضمن پیشاپیش سال نو رو به شما و همه هم وطنان عزیزم در سرتاسر دنیا تبریک عرض میکنم.امیدوارم سال۹۵ سال پر خیر و برکت توام با سلامتی برای همه دوستان باشه ان شاالله

  34. با عرض سلام و تبریک سال نو.
    بنده به همراه ۲ نفر میخواهیم یک فست فود راه اندازی کنم.
    میخواستم لطف کنید لیست تجهیزات لازم برای تاسیس ی پیتزا فروشی امریکایی به همراه قیمت این تجهیزات و واسم بفرستین.
    البته فقط پیتزا نه کلیه لوازمی که واسه یک مغازه ۱۳۰ متری برای پیتزا و ساندویچ لازمه با بهترین دستگاهها و لوازم چقدر سرمایه میخواد؟
    متشکرم

  35. با عرض سلام و خسته نباشید.کارم رو میخام با خط تولید همبرگر شروع کنم تو سایتتون وسایل لازم برای تولید همبرگر رو زدید همینطور انواع همبرگرهای موجود در ایران میخاستم بدونم اگه اون وسایلا و اون منو رو برای همبرگر داشته باشم کافیه یا به وسایلای بیشتری احتیاج هس؟اگه نیاز هس لطف میکنید اسمشونو با قیمتاشونو برام بفرستید؟و اگه امکانش هس لطف کنید قیمت اجاق گریل و برگر چدنی،تاپینگ ساندویچ،شوت همبرگر و سیب زمینی،ساندویچ میکر،فریزر،یخچال و سینک شستشو رو هم برام ایمیل کنید.با تشکر.

  36. با سلام لیست قیمت تجهیزات فست فود که شامل محصولاتی نظیر : فر پیتزا + تاپینگ پیتزا + سرخ کن + دستگاه مرغ بریان + دستگاه هات داگ + پوست کن سیب زمینی + فر ساندویچ + شوت سیب زمینی + یخچال + فریزر
    میباشد رو میخواستم.باتشکر

    اگه امکانش هست تصاویر دستگاه ها رو هم بفرستین ممنون میشم

  37. سلام من میخوام یه پیتزا فروشی راه اندازی کنم مکانم بزرگ نیست بیست متری هست هیچی هم یاد ندارم میخوام اگ ممکنه برام محصولاتتون رو بفرستید و اگ راهنمایی هم بکنید ممنون میشم

  38. با سلام
    لطف کنید دستگاههایی که برای راه اندازی پیتزا بیرون بر(۵تومنی) نیاز هست + دستگاه سرخ کن سیب زمینی + خلال کن رو بهمراه هزینه دستگاه ها برام ارسال کنید… ممنون از شما

  39. با سلام
    منم لیست وسایل به همراه قیمت لوازم و وسایل مورد نیاز برای یه فست فود کوچک ٢٠ متری رو میخوام. میخوام اسنک و سیب زمینی سرخ کرده و اگه بشه پیتزای ارزون قیمت بدم. البته مغازم توی یجای شلوغه که میخوام پیتزارو یجوری بسازم که مشتری بتونه تو دستش در حین راه رفتن میل کنه و نمیخوام مثل جاهای دیگه گرد بزنم و بذارم داخل جعبه. لطفا اگه امکانش هست زود زود زود راهنماییم کنیدعجله دارم. ممنون
    ٠٩١٩٢٨١٣٢٠٠
    milad.mobile140@yahoo.com

  40. با سلام
    قصد ایجاد پیتزا فروشی دارم
    با کمترین هزینه چون میخام پیتزا رو با نوشابه ۵ تومن بدم دست مشتری،مثل پیتزا کسری ،خاستم نمایندگی بگیرم گفتن ۴۰ ملیون باید بریزی به حساب بابت وسایل و …..
    بنابراین مانورم رو فروش تعداد بالا و سود کم هست،قیمت دستگاه های‌لازم رو بهم ایمیل کنید.
    با تخفیف و شرایط مناسب،چون دستمون خیلی پر نیست.
    سپاس گذارم.

  41. سلام خسته نباشید
    احتراما برای تاسیس یک مغازه فست فود به چه تجهیزاتی نیاز است و قیمت امروز این تجهیزات چند است.
    مغازه شامل پخت پیتزا ، مرغ سوخاری و انواع ساندویج خواهد بود
    با تشکر و احترام

  42. سلام خسته نباشی مهندس…
    برای راه اندازی رستوران فسفود فقط پیتزا مقدماتی چه نوع فریو انتخاب کنم میشه راهنمایی کنی؟
    قیمت فرم برام ایمیل کن خیلی ممنون

  43. سلام
    ممنون از مطالب بینظیرتون.من در حال راه اندازی یک پیتزایی هستم به مساحت ۵۰۰ متر.لطفا در مورد تجهیزات مرا راهنمایی کنید.بسیار ممنون از سایت خوبتون.

  44. با عرض سلام و خسته نباشید…من میخوام یه مغازه پیتزای مینی فروشی راه بیندازم…میخواستم ببینم چه مقدار هزینه باید بکنم برای دستگاه ها و تشکیلات…ممن.ن میشم راهنمایی کنید…

  45. باسلام.
    با تشکر از سایت خوبتون. من قصد راه اندازی فست فود دارم. قیمت تجهیزات و برام ای میل کردید. الان اطلاعاتی راجب طرز تهیه پیتزا میخوام. اینکه چه نکاتی برای تهیه یه پیتزای با کیفیت مهمه. مخصوصا طرز تهیه خمیر پیتزا امریکایی؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

  46. سلام
    بنده می خواستم یک مغازه فست فود(پیتزا و ساندویچ) راه اندازی کنم
    ممنون میشم وسایلی را که مورد نیاز من هست را با لیست قیمت(وسایل ضروری و وسایل پیشنهادی) برایم ایمیل کنید.
    با تشکر از سایت خوبتان

  47. با سلام و با تشکر از نکات خوبتون.
    لطفا برای من قیمت وسایل مورد نیاز جهت پخت پیتزا (امریکایی و ایتالیایی) با برق تک فاز و سه فاز را ایمیل کنید ممنون.

  48. با سلام.
    همسر بنده قبلا پخت و پخش عمده فلافل انجام میدادن.الان تصمیم به راه اندازی یه فست فود شامل انواع ساندویچ ، انواع پیتزا ، انواع سوخاری ها رو دارن.لطفا لیست قیمت تجهیزات لازمه رو واسم ایمیل کنین.اگر راهنمایی هم دارین پذیرا هستیم.ممنون

  49. با سلام دوستانی که قصد راه اندازی فست فود را دارید ما با پایین ترین قیمت ها به شما کمک میکنیم در صورت اطلاعات بیشتر به شماره ۰۹۲۱۵۶۶۸۹۴۹ پیام دهید

  50. با سلام
    بنده نیزیه مغازه حدود ۵۰ متر بر خیابان دارم و قصد راه اندازی یه فست فود را دارم لطفا لیست تجهیزات مربوطه و قیمت آن را ایمیل فرمایید در ضمن آیا شما دوره آموزشی پخت انواع پیتزا رو دارید

  51. باسلام
    بنده میخواستم یک مغازه پیتزا فروشی با ارایه چند نوع پیتزا را دارم خواهشمند است قیمت دستگاههای مورد نیاز را ارسال نمایید . لازم به ذکر است فر ریلی با ظرفیت ۱۲۰ پیتزادر ساعت رو میخواستم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *